Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Inleveransrapportering streckkod

Inleveransrapportering streckkod

Under denna sektion finns inställningar som berör inleveransrapportering via streckkod.

Automatiskt spara vid ny rad

Här går det att välja om spara ska ske automatiskt eller inte om en ny rad sätts in i Inleveransrapportering streckkod.

Automatisk utskrift vid spara

Här går det att välja om utskrift ska ske automatiskt eller inte då spara sker i ovanstående rutin.

Förvald inmatningstyp

Här går det att välja vilken inmatningstyp som ska vara förvald i ovanstående rutin.

Kontroll mot Kolli-iD i inleveranslogg, antal dagar

Här går det att välja om en kontroll på förekomst av dubbletter på kolli-id i inleveransloggregistret ska göras då spara sker i ovanstående rutin. Värdet anger hur många dagar bakåt kontrollen ska ske, om 0 anges sker ingen kontroll.

Tillåten överrapportering i % av restantal

Här anges hur stor överrapportering i procent som är tillåten.

Tillåten överrapportering som fast belopp (i företagsvalutan)

Här anges hur stor överrapportering som är tillåten i ett fast belopp som grundas på artikelns standardpris multiplicerat med överrapporteringens kvantitet.

Automatisk uppdelning av rapportering vid restantal=0

Om denna parameter inte är aktiverad rapporteras endast den första orderraden på artikeln med restantal. Om parametern är aktiverad och det finns flera orderrader med samma artikelnummer på en inköpsorder så delas den överrapporterade kvantiteten upp på efterföljande rader.