Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Körplan

Körplan

Under denna sektion finns inställningar för körplanering.

Antal dagar förväntad försening som ger fet stil i Plan. färdig

Värdet styr indexeringen i kolumnen Färdig, i rutinen Körplanering. I kolumnen Färdig visas datum med Fet stil, om en operation är eller kommer att bli försenad med det antal dagar som anges här. Det som säger att en operation blir försenad är datumet i kolumnen Ny färdig, som anger "verkligt" färdigdatum enligt körplanen.

Förvalt visa order med status 1 i Körplanering

Parametern styr vilken av de två filterknapparna Status 1 och Status 2 som ska vara förvald när rutinen Körplanering startas.

Visa order med status 1 vid starta arbete

Parametern har motsvarande funktion som den för Körplanering. Markera kryssrutan för att visa operationer vars artiklar har status 1 - registrerad i rutinen för att starta arbeten i Stämplingsterminal.

Visa även delrapporterade op. vid filtrering av Körklara operationer

Med denna parameter går det att välja att filtret Visa endast körklara operationer i rutinerna Körplanering och Stämplingsterminal ska inkludera operationer där föregående operation är delrapporterad. Denna parameter styr även vilka operationer som visas när Markera körklara op är markerad i rutinen Order / produktionsgrupp.