Du är här: Systemvård > Allmänt > Tillverkningsorderdokument > Fönstret Tillverkningsorderdokument

Fönstret Tillverkningsorderdokument

Fönstret Tillverkningsorderdokument innehåller inställningar och parametrar för att definiera de dokumenttyper som ska ingå i tillverkningsordersatsen.

I tabellen Dokumenttyper läggs de t-orderdokument upp som ska användas. Under tabellen väljs parametrar till dokumenttyperna som styr vilken information som ska visas på t-orderdokumenten.

Med knappen Generera dokument går det att generera blanketterna. Generera blanketter går även att göra med Spara under Fönsterfunktioner, då det görs en ändring av en parameter som kräver omgenerering av blanketterna.

Generering av dokument gäller enbart standardblanketterna och inte Crystal Reports dokument. Används Crystal Reports dokument behöver alltså aldrig omgenerering göras efter ändringar av parametrar.