Du är här: Systemvård > Allmänt > Tillverkningsorderdokument > Parametrar till dokumenttyperna

Parametrar till dokumenttyperna

Under denna sektion sätts olika parametrar för de olika delarna på t-orderdokumenten. Då standardblanketter används krävs att dokumenten genereras om ifall någon av parametrarna ändras, detta görs med knappen Generera dokument. Om Crystal Reports dokument används krävs dock ingen generering av dokument vid ändringar av parametrarna.

Om Använd Crystal Reports dokument är markerad går det även att välja om ett anpassat dokument (blankett) ska användas. Då anges det i fältet Filnamn för anpassad blankett.

Parametrarna är uppdelade enligt den layout för t-orderdokument som beskrivits tidigare. Den uppdelningen är: