Du är här: Systemvård > Allmänt > Tillverkningsorderdokument > Visa konfiguration

Visa konfiguration

Detta fält hör till Produktkonfigurator, som är en tilläggsfunktion i MONITOR. Här går det då att välja om och hur valtexter i konfigurationer ska visas på t-orderdokument:

Om en t-order innehåller en konfiguration och den är kopplad till ett serienummer kommer även serienumret att skrivas ut på t-orderdokumenten, om något av de två alternativen Text eller Text + Valgrupp är valt.