Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Användare

Användare

Här anges användarnamn för en användare. Lägg till eller ta bort användare genom att trycka F5 respektive F6, alternativt klicka på motsvarande knapparna Infoga rad resp. Radera rad under Fönsterfunktioner.

Anm. Det användarnamn som anges här måste vara identiskt med inloggningsnamnet för användaren i den lokala domänen i Windows eller domänen i nätverket.