Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Bevakning

Bevakning

Dessa parametrar styr hur bevakning av olika händelser ska gå till.

Visa påminnelse om leverantörsfaktura att attestera

Med denna parameter aktiverad ger systemet ett meddelande på skärmen då det skickats fakturor till användaren för attest.

Visa påminnelse om leverantörsfaktura att definitivboka

Med denna parameter aktiverad ger systemet ett meddelande på skärmen då det skickats fakturor till användaren för definitivbokning. Denna parameter kan vara lämplig att aktivera för de användare som utför definitivbokning av fakturor.

Skicka påminnelse via e-post då faktura finns att attestera

Med denna parameter aktiverad skickar systemet ett e-postmeddelande till användaren då det finns fakturor att attestera. Denna parameter kan vara lämplig att aktivera för de användare som inte är inloggade i MONITOR så ofta.

Öppna vid attestpåminnelse

Attestering av faktura kan göras på olika sätt i systemet, det går även att göra det via en extern attestfunktion. Med anledning av detta går det att ange för respektive användare vilken typ av attestrutin som förvalt ska öppnas då påminnelse om attest av faktura ges. Det går att välja mellan följande rutiner:

Tidsintervall bevakning

Här anges i minuter hur ofta påminnelser ska visas för attest av faktura.