Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Inloggade användare > Fönstret Inloggade användare

Fönstret Inloggade användare

I fönstret visas en tabell med de användare som är inloggade. Varje rad i tabellen representerar en anslutning användaren har till företagsdatabasen. Vid uppstart av MONITOR-klienten mot en databas skapas alltid en anslutning.

Samma användare kan sedan ha flera anslutningar. Varje anslutning visas på en separat rad. Flera anslutningar uppkommer t.ex. om användaren kör flera MONITOR-klienter parallellt i olika databaser.

Ska en användare loggas ur helt måste samtliga anslutningar kopplas ned för den användaren. Det måste göras rad för rad.

Kolumnerna visar för varje användare samtliga uppkopplingar som är aktiva, mot vilken databas, senaste transaktion, klient-adress samt protokoll. De fyra sista kolumnerna används för felsökning av databas transaktioner i samråd med Support på Monitor ERP System AB.

Se även: