Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Lista användare > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas fliken Beställning. Här väljs hur listan ska grupperas och selekteras.

Det finns de tre nedanstående olika grupperings- och selekteringsbegreppen. De som är märkta med en asterisk (*) är grupperingsbara. Följande begrepp finns:

Under Visa går det att välja lista Standard, Nummerserier, Påminnelse, en lista på Inköpsgränser och listan EFH-användare.

Efter att informationen har hämtats från databasen kan både sortering och filtrering av listan göras under Redigera på Fönstermenyn eller under Fönsterfunktioner.

Under Utskriftsexempel visas exempel på de olika listorna.

Listan EFH-användare finns endast om tilläggsfunktionen Elektronisk Fakturahantering (EFH) är installerad.