Du är här: Tillämpningar i MONITOR > EDI > Läs in leveransplanerna

Läs in leveransplanerna

Importen måste alltid föregås av en inläsning av leveransplanerna från importfilen. Detta kan göras manuellt i rutinen Manuell MEDI i Systemvård. MEDI kan även köras med automatik eller schemalagd. Läs mer om detta under Programmet MEDI.

Körs programmet manuellt kommer först en kontrollfråga upp innan inläsning sker.

Kontrollfråga.

Det som sedan sker är en uppkoppling mot databasen och data från leveransplanerna i importfilen skrivs in i databasen och struktureras i en särskild tabell EDI Data.

MEDI överför leveransplanerna till databasen.

Data i tabellen kan även ändras i rutinen EDI Data. Det är från den här tabellen som data hämtas då leveransplanerna ska importeras och läggas in i orderstocken i rutin Leveransplan/EDI-import.

Se vidare:

Importera leveransplanerna till orderstocken