Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Lagerställehantering > Arbetsgång vid konfigurering

Arbetsgång vid konfigurering

I detta kapitel beskrivs vilka olika steg som ska göras i tur och ordning i respektive rutiner för att konfigurera lagerställehantering.

Börja med att logga in som användare Admin i aktuellt system.

Kontrollera att tilläggsfunktionen Lagerställehantering finns med i leveransen, under Hjälp | Om… och sedan knappen Install. info.

Kontroll att tilläggsfunktionen Lagerställehantering (nr. 79) finns installerad.

Se vidare Företagsinformation.