Du är här: Tillämpningar i MONITOR > SEPA > Inställningar i EDI-kopplingar

Inställningar i EDI-kopplingar

I rutin EDI kopplingar som finns i Systemvård, ska en EDI-koppling för SEPA skapas.

Skapa en ny rad där och ge formatet en valfri benämning. Ange sedan Formatgrupp 210 och Formatnummer 204. Välj Kopplingsmetod Fil och bocka ur EDI-data under Datahantering. Ange sökväg och katalog där betalfilen ska skapas i fältet Katalog samt önskat filnamn i fältet Filnamn.

EDI-kopplingar.