Du är här: Tillämpningar i MONITOR > SEPA > Inställningar i Företagsinformation

Inställningar i Företagsinformation

I rutin Företagsinformation som finns under menyn Allmänt i Systemvård, är det viktigt att ange ditt företags IBAN-kontonummer i fältet Bankkontonr samt BIC/SWIFT-adress i fältet SWIFT/BIC. Det går att betala från olika egna bankkonton vid utbetalning via ISO XML 20022.

Bankkontonummer och BIC registreras under knappen K i Företagsinformation och knyts till respektive valutakod.

Företagsinformation.