Du är här: Tillverkning > Artiklar > Beredning > Knappen Dokumentvisning på operation

Knappen Dokumentvisning på operation

På knappen för Dokumentvisning går att göra kopplingar av externa dokument och visa dessa på operationsrader. De dokument som kopplas kan skrivas ut i samband med tillverkningsorderutskrift och kan även granskas på bildskärm vid olika tillfällen i systemet. Det är företrädesvis ritningar, arbets- och kontrollinstruktioner som kopplas på detta sätt. Beskrivning av Dokumentvisning och koppling görs i kapitlet Generellt i Startboken.

Knappen för Dokumentvisning finns på operationsraden om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad.