Du är här: Tillverkning > Artiklar > Består av / Strukturlista > Beställningsbild

Beställningsbild

Beställningsbilden i Består av/Strukturlista är den Closedvänstra delen av fönstret.

Beställningsbild i Består av/Strukturlista.

Här finns en tabell där det går att ange de artikelnummer som ska granskas. Med knappen ovanför tabellen går det att kopiera in de artiklar som finns i ett artikelurval. I tabellen går det även att se artikeltyp och ändra konfiguration.

Under tabellen väljs här en listtyp (vad som ska granskas på artiklarna). Det går även att välja vad som ska visas i rapporten, om instruktioner och verktyg ska tas med samt om strukturträdet ska visas helt expanderat (detta är standard). Det finns även möjlighet att ange några utskriftsparametrar.

I beställningsbilden finns längst ned en förklaring till färgkoden för de olika artikeltyper som kan ingå i strukturträdet.

Till höger om beställningsbilden finns ett strukturträd som grafiskt visar alla artiklar där vald artikel ingår, sedan Läs in struktur valts under Fönsterfunktioner.

Anm. Om systemparametern Använda variantberedning är satt till Variantberedning synlig från början, under Beredning på fliken Tillverkning i Systeminställningar, utnyttjas hela fönstrets bredd för tabellen i beställningsbilden. Kolumnerna för villkor är då alltid synliga.