Du är här: Tillverkning > Artiklar > Består av / Strukturlista > Strukturträd

Strukturträd

Strukturträdet är den Closedhögra delen av fönstret.

Strukturträd i Består av/Strukturlista.

Här visas underliggande material med artikelnummer. Underliggande operationer visas med operationsnummer. Färgkoderna visar vad det är för artikeltyp eller om det är en operation. Färgkoderna förklaras i beställningsbilden. Om det finns en underliggande nivå visas till vänster om artikeln en liten box med ett plus- respektive minustecken. Det går att expandera/minimera genom att dubbelklicka på en rad eller markera/avmarkera Helt expanderad.

Det går att få fram mer information om artiklarna i strukturträdet via Informationsmenyn på höger musknapp.

Exportera träd

Med knappen Exportera träd går det att spara nivå- och operationslistan till tab-separerade textfiler som sedan kan hämtas upp i t.ex. Excel. Filerna sparas i den katalog som användaren väljer.