Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > Ta ej med i valtext

Ta ej med i valtext

Med systemparametern Infoga valtext på offert/order, under Produktkonfigurator på fliken System i Systeminställningar, går det att ange hur valtext förvalt ska infogas på offert- och kundorderrader. T.ex. går det att välja att både pris och antal alltid ska infogas.

Här går det då att överstyra per valgrupp att pris och antal inte ska infogas. De val som finns här är:

Det här är användbart då det är onödigt att t.ex. visa antal eller pris för vissa valgrupper. För att ta exemplet med en cykel, så behöver ju inte antal visas för valgruppen "Ram", då det är uppenbart att det bara finns en (1) ram på en cykel.