Du är här: Tillverkning > Avrapportering > Avrapportering lista > Operationsrader

Operationsrader

Den övre tabellen i fönstret visar Closedoperationsrader för alla ingående operationer på den artikel som markerats i strukturträdet.

Operationsrader i Avrapportering lista.

Här går det att göra rapporteringar på färdiga (antal) och avrapporterad tid i timmar (kostnad för legooperationer). Om alternativen Föreslå resterande på operation, Tid och Antal är valda, föreslås av systemet här de planerade värdena för detta när en artikel markerats i strukturträdet. Är inget av alternativen valda, föreslås här noll på färdigt antal och avrapporterad tid.

På operationsraderna går det också välja Utökad uppdatering via Informationsmenyn eller med Alt+U. Det går också att länka sig till Inleveransrapportering op.lego via Informationsmenyn.