Du är här: Tillverkning > Avrapportering > Avrapportering lista > Utökad uppdatering på material

Utökad uppdatering på material

Via Informationsmenyn under höger musknapp på materialraderna eller med Alt+U, går det att göra utökad uppdatering per materialrad.

Informationsmenyn.

Väljs Utökad uppdatering öppnas ett särskilt fönster där det går att göra ytterligare rapporteringar enligt nedan. I fönstret går det att göra motsvarande rapportering som i rutin Avrapportering material. Fönstret visar även information om materialets artikelnummer samt huvudartikelnummer.

Bild på Utökad uppdatering av material.

De uppgifter som går ange i fönstret är:

Obs! Finns redan ett registrerat chargenummer och det här anges ett nytt chargenummer, så stoppas spårbarheten vid denna tillverkningsorder. Spårbarheten bryts då mot en inköpsorder och leverantörens chargenummer.