Du är här: Tillverkning > Operationslego > Orderbekräftelse op.lego > Allmänt om Orderbekräftelse op.lego

Allmänt om Orderbekräftelse op.lego

Vad görs i denna rutin?

I fönstret i denna rutin går det att bekräfta legooperationer, uppdatera leveransdatum och priser på legooperationer. Det går också att omplanera tillverkningsorder tidsmässigt utifrån uppdaterat leveransdatum, om det skiljer sig mot det planerade färdigdatumet på legooperationen.

Rutinen påminner till stor del om rutinen Ordersvar / EDI-import i Inköp.

En legoinköpsorder i taget kan bekräftas genom att hämta upp inköpsordern manuellt eller genom att dra in orderbekräftelsen från xml-fil (en MONITOR-till-MONITOR funktion).

Om inköpsordern som hämtas upp inte är en legoinköpsorder visas ett meddelande om det, med möjlighet att öppna den i rutinen Registrera inköpsorder istället.

Rutinen Tillägg / omplanering kan också användas för att bekräfta oplego.