Du är här: Tillverkning > Operationslego > Samlingsdokument op.lego > Alternativ

Alternativ

Förmarkerat skriv ut

Denna parameter styr att samtliga poster blir markerade för utskrift i kolumn Skriv ut i listan.

Skriv ut externa dokument

Denna parameter gäller om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad. Den styr att externa dokument (kopplade till operation och/eller artikels revision) också ska skrivas ut.

Antal exemplar för inköpsorder

Här går att välja hur många exemplar av inköpsordern som ska skrivas ut.

Antal exemplar för följesedel

Här går att välja hur många exemplar av följesedeln som ska skrivas ut.

Vår referens

Vid Vår referens, kan en person väljas som ska stå som vår referens på dokumenten.