Du är här: Tillverkning > Operationslego > Utskrift leveransplan op.lego > Beställningsbild

Beställningsbild

Då rutinen öppnas visas först en Closedbeställningsbild. Fönstret till rutinen består egentligen av två delar. Den vänstra delen av beställningsbilden visas först.

Beställningbild.

Här går det att selektera ett intervall av leverantörskoder, produktionsgrupper, planerare, artikelnummer och handläggare eller en kombination av dessa för vilka leveransplaner som ska skrivas ut. För begränsning av horisonten för prognosrader går det att ange ett värde i fältet period. Här går även att välja leverantörskategori.

Längre ned i beställningsbilden går det under Parametrar för utskrift, att välja ytterligare inställningar och parametrar för leveransplan.

För att skriva ut leveransplaner väljs sedan Preliminärt urval under Fönsterfunktioner. Den högra delen av beställningsbilden öppnas då i urvalsläge, där det går att se selekterade leverantörskoder samt eventuell e-postadress. I det läget går det även att förhandsgranska utskriften.