Du är här: Tillverkning > Order > Orderfråga > Konfiguration

Konfiguration

Om tilläggsfunktionen Produktkonfigurator är installerad och då en konfigurerad tillverkningsorder hämtas upp, visas knappen i beställningsdelen där det går att granska den aktuella konfigurationen i ett fönster.

Fönster för att granska en konfiguration på en tillverkningsorder.

Fönstret visar varje valgrupp, val (artikel) samt antal. Längst till höger finns en knapp som visar eventuell bild (t.ex. .gif eller .jpg) som hör till varje val.

I nedre delen visas information om ordern. Vem som skapat den och när, ändrad av och när samt variantkod från konfigureringen. (Fälten för ingår i kundorder och ingår i serienummer gäller då detta fönster hämtas upp på en konfigurerad kundorder.)

Om variabler används i konfigurationen visas dessa också. Se exemplet nedan:

Exempel på konfiguration med variabler.

Läs mer om Produktkonfigurator i handboken Tillämpningar.