Du är här: Tillverkning > Order > Registrera tillverkningsorder > Fritext

Fritext

Klicka på knappen F (Fritext) på raden för att lägga till eller ändra fritext för tillverkningsordern. Om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad finns knappen Dokumentvisning bredvid för att koppla filer, t.ex. dokument eller ritningar, till ordern. Läs mer om Lägga in kommentarer eller instruktioner under kapitlet Generellt i Startboken. Dessa kopplade filer går sedan att skriva ut i Utskrift tillverkningsorder.

Se även tilläggsfunktionen Dokumenthantering.