Du är här: Tillverkning > Verktyg > Uppdatering verktyg > Justerings-/Kalibreringsinställningar

Justerings-/Kalibreringsinställningar

Under denna sektion går det att lägga in olika inställningar för justering eller kalibrering av verktyget.

Justerings-/Kalibreringsplats

Här väljs en destination (leverantör eller kontrollavdelning) dit verktygen ska skickas iväg till på justering eller kalibrering, om den ska vara annan än förvald från grupp.

Intervall

Här anges antal dagar mellan varje justerings-/kalibreringstillfälle, om det ska vara annat än förvalt från grupp.

Antal cykler

Här anges det maximala antal cykler som verktygen får användas innan det är dags för en justering/kalibrering, om det ska vara annat än förvalt från grupp.

Pris

Här anges ett pris för justering/kalibrering, detta pris är sedan valbart i prisfältet vid inköpsorderregistrering och radtyp 9 (pristyp J). Pris kan enbart anges i företagsvalutan.

Ledtid

Här anges den förvalda ledtid som gäller vid kalibrering/justering av verktyget. I Rutin Kalibreringsunderlag beräknas leveranstiden på orderraden för kalibrering som idag + denna ledtid.

Knappen Instruktion

På denna knapp går det ange en instruktioner till en justering/kalibrering. Om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad visas knappen Dokumentvisning där det går att koppla kontrollinstruktioner.