Du är här: Tillverkning > Verktyg > Uppdatering verktyg > Leverantörskopplingar

Leverantörskopplingar

I denna tabell går det lägga till och ta bort fritt antal leverantörskopplingar. En av kopplingarna kan markeras som aktiv. En leverantörskoppling som är aktiv kommer inköpsorder förvalt att läggas på med angivet inköpspris på kopplingen, om inköpsorder genereras för verktyget ifrån Beställningspunktlista.

Under knappen Leverantörsprislogg går det att se gamla leverantörspriser på markerad leverantörskoppling. I övrigt går det att registrera samma information på leverantörskopplingar här som på leverantörskopplingar på en artikel.

Inköpsorderrader för anskaffning av verktyg registreras i Registrera inköpsorder med radtyp 9 och underliggande typ 1 på orderrad.

Anm. Väljs radtyp 9 på inköpsorderrad går det med underliggande typ 1-3 styra om orderraden gäller inköp (1), reservation (2) eller utlåning (3) av verktyget.