Du är här: Tillverkning > Verktyg > Verktygsfråga > Informationsmenyn i Planeringsbild

Informationsmenyn i Planeringsbild

Här beskrivs några funktioner under Informationsmenyn på fliken Planeringsbild i Verktygsfråga, som kan vara bra att känna till.

Omplanera order...

Med detta val går det i fältet Ordernr att länka till rutin Tillägg/Omplanering, respektive Registrera inköpsorder eller Registrera kundorder, med ordern inläst, för att smidigt kunna göra omplanering eller ändring av ordern. Vilken rutin som öppnas av dessa styrs av vilken typ av order det är i verktygstransaktionen.

Beskrivning...

Med detta val går det att få fram ytterligare information och beskrivning av verktygstransaktionen.

ÅÅVV, ÅÅVVD, Datum

Datumformatet i fältet Datum är förvalt enligt inställning i systemparametern Visningsformat för Period. Här går det tillfälligt att ställa in visningen som ÅÅVV, ÅÅVVD eller Datum (enligt datumformat i Windows på datorn).