Du är här: Verkstadsinformation > Anställda > Uppdatering anställda > Fliken Anteckningar

Fliken Anteckningar

Här finns en enklare ordbehandlare, där anteckningar om den anställde kan skrivas. I bilden finns även möjligheter att välja mellan olika typsnitt, textstorlek, färger, m.m. Ordbehandlaren har samma funktion som fönstret i rutin Uppdatera instruktion i Systemvårdsmodulen.

För att förenkla införande av en notering, finns en färdig knapp Infoga notering som skapar utrymme för textrader märkt med dagens datum och inloggad användare.

Via knappen Utskrift anteckningar kan en utskrift av anteckningarna göras.