Du är här: Verkstadsinformation > Anställda > Uppdatering anställda > Spärrad

Spärrad

Om kryssrutan Spärrad markeras kommer den anställde inte att:

Dessutom inaktiveras aktiva stämplingar för den anställde, vilket innebär att det går att avregistrera anställningsnumret. Vid avregistrering av anställningsnummer går det inte att se eller korrigera stämplingar för den anställde mer, även om anställningsnumret läggs upp på nytt.

Datum och referens till den MONITOR-användare som satt spärren visas automatiskt, och fritext kan anges via knappen Orsak.