Du är här: Verkstadsinformation > Anställda > Utskrift anställda > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Nedan följer exempel på hur de olika listtyperna ser ut.

ClosedStandard

Exempel på listtyp Standard.

ClosedParametrar närvaro

Exempel på listtyp Parametrar närvaro.

ClosedParametrar arbete

Exempel på listtyp Parametrar arbete.

ClosedAckumulerade saldon/attesterare

Utskriftsexempel på listtypen Ackumulerade saldon/attesterare.

ClosedTelefon/Adress

Utskriftsexempel på listtypen Telefon/Adress.

ClosedSchemaundantag

Listan visar vilka scheman som registrerats för respektive anställd i rutin Schema undantag.

Exempel på listtyp Schemaundantag.

I exemplet har den anställde tilldelats schema D05 mellan den 1:a och den 10:e december 1999, samt schema D06 mellan den 11:e och den 23:e. Båda dessa scheman är dagscheman.

ClosedTerminalåtkomst

Listan visar vilka stämplingsterminaler som den anställde ska använda för stämpling. Dessa har registrerats i rutin Uppdatering anställda.

Exempel på listtyp Terminalåtkomst.

I exemplet har den anställde styrts till terminalanvändarna V1 och V2. Dessa har först registrerats som användare i rutin Användare i Systermvård. Terminal V1 kan endast användas för närvarostämpling, och dessutom måste den kortkod som angivits i Uppdatering anställda, användas istället för anställningsnumret. Terminal V2 kan endast användas för arbetsstämpling, men där kan även anställningsnumret anges vid stämpling.

ClosedExtra parametrar närvaro

Här visas anställningsnummer, namn samt avdelning som den anställde tillhör. I denna lista går det att ändra om meddelanden ska kunna skickas till och från stämplingsterminalen. Det går att välja om de olika saldotyperna ska visas i stämplingsterminalen. Det går också att välja om den anställde ska ha möjlighet att korrigera tillägg i stämplingsterminalen. Värdet 0 ger ingen möjlighet, värdet 1 idag, värdet 2 idag plus igår osv.

Exempel på lista Extra parametrar närvaro.

ClosedExtra parametrar arbete

Här visas anställningsnummer, namn samt avdelning som den anställde tillhör. I denna lista går det att välja olika parametrar för hur arbete ska rapporteras och kopplas.

Exempel på lista Extra parametrar för arbete.

ClosedKommentar

I denna lista visas kommentarer som angivits under knappen Kommentar i rutin Uppdatering anställda.

Exempel på listtyp Kommentar.

ClosedExtra info

I lista Extra info går det att se och uppdatera fält från Fliken Extra Information. Listan kan anpassas via Egenskaper... på Informationsmenyn under höger musknapp.