Du är här: Verkstadsinformation > Avstämning > Attestera / korrigera stämplingar > Rubrikrad

Rubrikrad

I övre delen av fönstret går det att välja ett attesteringsintervall och det går det att välja en avdelning, då visas i listan bara anställda som hör till vald avdelning. Förvalt visas alla anställda.

Det går att använda knappen Markera alla för att markera att alla anställda i listan ska tas med i en attesteringssekvens. Dessutom finns knappen Avmarkera alla för att kunna ångra Markera alla.

Om denna knapp används så visar listan vilka anställda som blivit fullt attesterade för valt attesteringsintervall. Symbolen visas då i listan för de anställda som är fullt attesterade.

Anställningsnummer och namn visas här för den anställde som är markerad i listan.