Du är här: Verkstadsinformation > Schema / Tabeller > Uppdatera schema > Fliken Dagtyp

Fliken Dagtyp

I flikarna för respektive dagtyp visas efter att definitionsfönstret bekräftats schemat grafiskt, med tider för ordinarie arbetstid, raster, flexzoner samt lönearter. Dubbelklicka på en flik för att öppna definitionsfönstret för den fliken igen, alt. klicka på knappen Öppna definitionsfönster i verktygsmenyn.
För övertidsschema visas löneart för både betald övertid och övertid kompledighet åtskilt av "snedstreck".

Lönearter/ Övertid kompledighet.

Det går att ändra alla tider med hjälp av "dra-och-släpp" av de färgade linjerna i den övre linjalen.

Den övre linjalen.

Om CTRL hålls inne samtidigt som ordinarie arbetstids start eller slut flyttas, så följer dessutom flexzonen automatiskt med.

Längst ned i fliken visas schemats totala arbetstid för hela veckan, samt med datum och initialer vem som gjort den senaste uppdateringen.