Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Frånvarotablå > Lägga till och ändra planerad frånvaro

Lägga till och ändra planerad frånvaro

För att lägga till eller ändra planerad frånvaro kan man markera en anställd och välja att öppna definitionsfönster från fönstermenyn. Det går även att dubbelklicka på en anställd.

I fönstret lägger man in de datum som den planerade frånvaron ska sträcka sig från och till samt välja vilken frånvarokod som ska gälla under vald period. Man kan bara lägga in planerad frånvaro framåt i tiden samt en frånvarokod per dag och rad.

För att planera in flera frånvarokoder under olika perioder väljer man Lägg till en ny rad och anger ny period och frånvarokod. Knappen Utökad visar all planerad frånvaro varje dag för sig och det finns bl.a. möjlighet att ta bort dagar, ändra frånvarokod eller ändra schema.