Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Närvarotablå > Fliken Närvarotablå

Fliken Närvarotablå

På fliken Närvarotablå väljs stämplingstyp och vilka anställda som ska visas, utifrån status på närvarostämpling. Här går det även se mer info för den anställde samt information om pågående arbete för den anställde.

Knappen Brandlista öppnar rutinen Lista stämplingar och skriver ut lista Endast närvarande anställda. Denna lista används vid brand för att snabbt få ett underlag för att räkna de anställda efter utrymning.