Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Rapportera frånvaro > Beställning

Beställning

I denna del av fönstret finns en lista över anställda som visar dels anställningsnummer, för- och efternamn, och dels vilken närvarostatus dessa har i form av en figur i den vänstra marginalen:

Listan kan begränsas till att visa anställda per avdelning, genom att ange en avdelning i fältet Avdelning. Välj avdelning genom att klicka på listrutesymbolen eller tryck F4. Välj <Alla> för att visa alla anställda.

Välj en anställd som ska anmälas som frånvarande, genom att dubbelklicka i kolumnen Anställningsnummer, eller "klicka och dra" över den anställde till Starta frånvaro. Information om visar vilken anställd som valts.

Beroende på närvarostatus för den anställde kommer rutinen nu att fungera på olika sätt: