Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Knappen Kalender/Planerad frånvaro

Knappen Kalender/Planerad frånvaro

Visar kalenderöversikt för aktuell schemakalender. För mer information om kalenderöversikt, se Schemakalender.

Planerad frånvaro

Här går det också att lägga in planerad frånvaro, om Systemparametern Planerad frånvaro via stämplingsterminal är satt. I ClosedFönstret Ändra/ Lägg till planerad frånvaro går det att ange, ändra eller lägga till planerad frånvaro. Frånvarokod måste väljas. Med knappen Utökad visas scheman och frånvarokoder för varje dag i det valda intervallet. Scheman och frånvarokoder är uppdateringsbara och rader kan tas bort.

Fönstret Ändra / Lägg till planerad frånvaro.