Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Automatisk rensning av stämplingsterminal

Automatisk rensning av stämplingsterminal

Denna funktion används för att få terminalen att automatiskt återgå till grundläget, i de fall att en anställd angett sitt anställningsnummer för att hämta information om exempelvis sina senaste stämplingar, utan att en stämpling gjorts, och sedan lämnat terminalen "inloggad".

Antal minuter innan rensning ställs in med systemparametern Antal sekunder innan automatisk rensning av Stämplingsterminal i rutinen Systeminställningar. Tio sekunder innan rensningen visas ett meddelande om detta.

Meddelande 10 sekunder före automatisk rensning.

När terminalen sedan rensas visas ett meddelande om detta.

Meddelande då rensning utföres.