Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Delrapportera arbete

Delrapportera arbete

Operationer delrapporteras via knappen Rapportera antal i läge Arbete/Ut eller Arbete/Stopp, vilket gör att stämplingsterminalen skiftar till läge Avsluta/Delrapportera arbete som i det fallet används för att rapportera in tid och antal till operationen utan att avsluta/avbryta den.

Arbeten att delrapportera

Följande kan anges för delrapporteringen:

Verkställ rapporteringen med knappen Verkställ. Tryck Avbryt för att återgå till läge Arbete/Ut/Stopp.