Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Knappen Skicka meddelande

Knappen Skicka meddelande

Knappen öppnar fönstret Skicka meddelande. Här går det att skicka interna meddelanden till enskilda anställda eller alla på en eller flera avdelningar.

Bild på fönstret skicka meddelande.

Fönstret är detsamma som i rutin Uppdatera meddelande och fungerar så att mottagare väljs i fältet Välj från och flyttas över till fältet Skicka till med knappen <<, alternativt med "drag och släpp" via muspekaren. Meddelandet skrivs i fältet i fönstrets undre halva, och sänds med knappen Sänd.

För mer information om meddelandehantering, se hjälpen i rutin Uppdatera meddelande.