Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Knappen Ut övertid

Knappen Ut övertid

Väljs vid utstämpling efter ordinarie arbetstids slut då övertidsersättning är berättigad. En övertidskod måste bekräftas i fönstret Välj typ av övertid... för att övertiden ska registreras rätt. Om utstämpling med Ut övertid inte sker utanför ordinarie arbetstid kommer ingen övertid att registreras.

De övertidstyper som kan väljas här har angivits i rutin Uppdatering anställda eller Parametergrupper.

Den anställde kan även ange en Kommentar till övertidsstämplingen. Denna kommentar kan sedan visas i rutin Lista stämplingar.

Fönstret Välj typ av övertid...