Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Läge Arbete/Stopp

Läge Arbete/Stopp

Läge Arbete/Stopp visas för en anställd med närvarostatus Instämplad och parameterinställning Endast Arbete i rutin Uppdatering anställda. Denna inställning används vid s.k. maskinstämpling.

Härifrån öppnas då rutiner för att starta och avsluta arbeten på samma sätt som i läge Arbete/Ut, men knapparna för utstämpling har bytts ut mot knappen Stopp. I övrigt har fönstret samma innehåll som i läge Arbete/Ut.

Se avsnittet Arbetsstämpling för en närmare förklaring av maskinstämpling.