Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Välj arbete via ordernummer

Välj arbete via ordernummer

Detta är egentligen ett utökat sätt att välja via rapportnummer. Operationerna kan fortfarande väljas genom att ange rapportnummer precis som ovan. Observera att för att knappen Välj via ordernummer ska visas måste knappen Rapportnummer först vara intryckt.

Välj via ordernummer.

Ange ett ordernummer i det markerade fältet i den högra rutan där markören automatiskt hamnar. De artiklar och operationer som ingår i ordern visas i ett strukturträd. Välj en operation genom att:

Välj bort en operation genom att "välja den igen".

Se även Specialfunktion för pekskärm.