Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Välj arbete via rapportnummer

Välj arbete via rapportnummer

Detta val gör att arbete måste väljas genom att ange ett rapportnummer för en specifik operation. Markören hamnar automatiskt i fältet Rappnr i rutan för Valda arbeten. Välj ett arbete att starta genom att ange rapportnumret följt av Enter eller Tab. Det kan med fördel göras med hjälp av t.ex. en streckkodsläsare för att förenkla arbetet med att stämpla arbeten.

Den valda operationen visas nu även i den högra rutan, samtidigt som en ny rad skapas i den vänstra så att ett ytterligare rapportnummer kan anges.

För att "välja bort" en vald operation, klicka i kolumnen Rad i den högra rutan, dvs. "välj den igen".

Se även Specialfunktion för pekskärm.

Välj via rapportnummer.

Om en upptagen operation väljs visas ett varningsmeddelande. Det visas dock inte om operationen tillåter att flera är instämplade samtidigt.