Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Uppdatera meddelande > Välj från

Välj från

Här väljs mottagare till det meddelande som ska skickas, genom att välja anställda eller användare och flytta över dessa till Skicka till.

1. Välj anställda eller användare genom att först utvidga trädstrukturen, och sedan markera önskad mottagare.
  2. När strukturen visar anställda, eller användare, flytta över till Skicka till genom att dra och släppa med musen.

Välj på detta sätt en eller flera mottagare. Det går även att välja alla som tillhör en avdelning genom att markera och flytta över avdelningsnamnet.