Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Importera elektroniska visitkort

Importera elektroniska visitkort

I Uppdatering leverantörer går det att lägga till en ny referens till en befintlig leverantör eller skapa nya leverantörer, från elektroniska visitkort (vCard).

Gör så här för att importera ett elektroniskt visitkort:

1. Välj Arkiv | Importera elektroniska visitkort... och leta upp den .vcf fil som ska importeras, alternativt använd "dra-och-släpp" med Utforskaren på en .vcf fil och släpp filen på rutinfönstret i MONITOR.
  2. I dialogrutan som visas, välj om en Ny referens på aktuell leverantör ska läggas till (förvalt) eller om en Ny leverantör ska skapas. Väljs en ny leverantör, visas fältet Leverantörskod, där en ny lev.kod i så fall ska anges.
  3. Klicka sedan på knappen Importera för att utföra importen.

Anm. MONITOR stöder i dagsläget import av vCard version 2.1. För vCard version 3.0 kan vissa uppgifter trunkeras vid importen.