Du är här: Systemvård > Allmänt > Händelsehistorik > Allmänt om Händelsehistorik

Allmänt om Händelsehistorik

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

Fliken Beställning går det att skriva ut en lista på olika typer av händelser. Listan hämtar information ur en logg i databasen där samtliga händelser loggas. De typer av händelser som loggas går att välja i fältet Id.

Listan är användbar för att spåra olika händelser. Det går att selektera listan på Id-nummer, Användare och Loggdatum.

Om Lagerställehantering används, visas lagerställets id för händelser skapade av automatkörningar.

Se exempel på listan under Utskriftsexempel.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns det?

Det finns inga uppdateringsmöjligheter i Händelsehistorik.

Vilka grafiska presentationer finns det?

Det finns ingen möjlighet till grafisk presentation i Händelsehistorik.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Concept Link IconSe även: