Du är här: Systemvård > Allmänt > Uppdatera anslagstavla > Allmänt om Uppdatera anslagstavla

Allmänt om Uppdatera anslagstavla

Varför denna rutin?

Denna rutin består av en texteditor där det går att lägga in meddelandetext och hyperlänkar som sedan visas på startsidor som använder textkomponenten Anslagstavla. Startsidor skapas och konfigureras i rutin Konfigurering startsida.

Texteditorn fungerar på samma sätt som texteditorn i rutin Uppdatera instruktion. Det går att formatera texten och välja typsnitt och storlek. Det går även att lägga in hyperlänkar via Informationsmenyn under höger musknapp.

Anslagstavlan på startsidor är användbar för att sprida information till personal, t.ex. information från VD eller personalavdelning, information om besök på företaget, osv.