Du är här: Systemvård > Dokumenthantering > Dokumentvisning > Dokumentvisning länkad vid visning av fil

Dokumentvisning länkad vid visning av fil

Då visning av en kopplad fil ska göras på en post från en länkad rutin (t.ex. Artikelfråga länkad) öppnas Dokumentvisning länkad.

I det här läget går det bara att visa de filer som finns kopplade på just den posten.

Fönstret är som vanligt indelat i två områden. Det vänstra området av fönstret visar de kopplade filerna och här finns även funktioner under Informationsmenyn på höger musknapp. I det högra området visas markerad fil.

I detta läge finns inga knappar för att koppla filer och ta bort kopplade filer. I gengäld kan detta fönster ligga kvar och det går att arbeta parallellt i andra rutiner medan detta fönster är öppet. Läs mer om övriga funktioner i fönstret.

Fönsterfunktioner

Välj Skriv ut för att skriva ut en markerad fil.