Du är här: Systemvård > Dokumenthantering > Uppdatera dokumentsökvägar > Fönstret Uppdatera dokumentsökvägar

Fönstret Uppdatera dokumentsökvägar

Fönstret Uppdatera dokumentsökvägar liknar Utforskaren i Windows. Den vänstra delen av fönstret visar rotmappen Root på högsta nivå. Här går det att lägga upp sökvägar som mappar under rotmappen. Underkataloger följer med automatiskt.

Den högra delen av fönstret visar filerna i mappen i den markerade sökvägen, med information om filnamn, storlek, dokumenttyp, fildatum samt om filen är kopplad till någon post i MONITOR.

Läs mer om:

Infoga sökvägar

Informationsmenyn

Uppdatera sökvägar (för ADMIN)