Du är här: Systemvård > EDI > Externa användare > Allmänt om Externa användare

Allmänt om Externa användare

Externa användare är en tilläggsfunktion till MONITOR som används vid e-handelslösningar.

Varför denna rutin?

I den här rutinen läggs de kunder och leverantörer som ska ha tillgång till MONITORs e-handelslösning in. E-handelsapplikationen kan utvecklas så att användaren måste logga in för att få tillgång till de olika tjänsterna. Dessa inloggningsuppgifter registreras på respektive kund / leverantör i MONITOR. Varje kund / leverantör kan dessutom tilldelas en rättighetsnivå. Rättighetsnivåerna kan användas för att styra vad olika kunder / leverantörer ska få tillgång till i applikationen.

Rutinen består av Fliken Kunder och Fliken Leverantörer.

Eftersom rutinen hanterar känsliga uppgifter som inloggningsnamn och lösenord bör endast ett fåtal personer ha rättighet till den här rutinen.